Preloader
Widget Image

Cakes by Kee is ontstaat uit een klein keukentje in Rotterdam Zuid. Karel Paulina is de oprichter van Cakes by Kee en de drijvende kracht achter alle creaties die de winkel verlaten. Zijn passie en creativiteit zijn de voornaamste ingrediënten van het succes van Cakes by Kee.

+31 6 22157799 info@cakesbykee.nl Beijerlandselaan 40 A 3074EK, Rotterdam

© 2021 Cakes by kee. Alle rechten voorbehouden. Webcreatie door Webcos.nl

Over ons

Over Cakes by kee

Cakes by Kee is ontstaan uit een kleine keuken in Rotterdam Zuid. Karel Paulina is de oprichter van Cakes by Kee en de drijvende kracht achter alle creaties die de winkel verlaten. Zijn passie en creativiteit zijn de voornaamste ingrediënten van het succes van Cakes by Kee.

Wij zijn in staat om -bij wijze van spreken- in de huid te kruipen van onze klanten. Er wordt aandacht besteedt en meegedacht aan de voorkeuren van de klant. Thema’s, kleurstellingen, patronen, teksten en uiteraard ook smaak, alles komt aan bod. Wij zijn sterk van mening dat een taart niet alleen mooi, maar ook lekker moet zijn!
Indien gewenst regelen wij met plezier een proeverij om een weloverwogen keuze te kunnen maken uit alle taart smaken en vullingen.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel om onder het genot van een kop koffie, een stukje taart of een andere lekkernij te komen eten.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?