Preloader
Widget Image

Cakes by Kee is ontstaat uit een klein keukentje in Rotterdam Zuid. Karel Paulina is de oprichter van Cakes by Kee en de drijvende kracht achter alle creaties die de winkel verlaten. Zijn passie en creativiteit zijn de voornaamste ingrediënten van het succes van Cakes by Kee.

+31 6 22157799 info@cakesbykee.nl Beijerlandselaan 40 A 3074EK, Rotterdam

© 2021 Cakes by kee. Alle rechten voorbehouden. Webcreatie door Webcos.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden CakesbyKee

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten van Cakes by Kee te Rotterdam.
1.2 Bij een bestelling gaat u tevens akkoord met deze voorwaarden. Cakes by Kee behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden aan te passen.

2. Bestellingen
2.1 Een taart kan besteld worden via email, persoonlijk, facebook of whatsapp. Cakes by Kee streeft ernaar binnen drie werkdagen een reactie te geven. Cakes by Kee is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voorvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens. Bestellingen worden te alle tijden per email, persoonlijk, facebook of whatsapp bevestigd.
2.2 Om teleurstellingen te voorkomen is het advies om de bestelling minimaal 6 weken voor afhaaldatum te doen. Voor bruidstaarten wordt u geadviseerd om minimaal 3 maanden voor de afhaaldatum de bestelling aan ons door te geven. Voor alle overige taarten geldt een termijn van minimaal zes weken voor de afhaaldatum.
2.3 Uw bestelling dient afgehaald te worden in Rotterdam, Beijerlandselaan 40A, 3074EK Rotterdam.
Bruidstaarten en stapeltaarten van minimaal 4 lagen kunnen op verzoek bezorgd worden. Hiervoor wordt een vergoeding berekend van € 0,35 per gereden kilometer. Het aantal kilometers wordt naar boven afgerond. De afstand wordt bereken op basis van de heen en terugreis.
Bezorgkosten binnen Rotterdam is €15,-

3. Prijzen
3.1 Alle genoemde prijzen en tarieven zijn in euro en inclusief btw, tenzij anders vermeld.
3.2 Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.
3.3Voor boetseerwerken, afgedrukte afbeeldingen op eetbare papier, suikerbloemen wordt meerprijs berekend.

4. Betaling
4.1. Uw bestelling is gereserveerd wanneer Cakes by Kee tijdig de helft van het totaalbedrag van de bestelling heeft ontvangen. De aanbetaling dient binnen 3 dagen, na verstrekking van de opdracht, te zijn voldaan. Doet u dit niet, dan vervalt de bestelling. Het resterende bedrag kan elektronisch of contact bij het afhalen worden voldaan.

5. Annuleren van bestelling
5.1 Annuleren door opdrachtgever:
Bruidstaarten kunnen tot 30 dagen voor de bezorg/afhaaldatum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen 30 en 15 dagen wordt er 25% van de aanbetaling ingehouden. Bij annulering tussen de 15 en 7 dagen wordt er 50% van de aanbetaling ingehouden. Bij annulering tussen 7 dagen tot de afhaaldatum wordt er 100% van de aanbetaling ingehouden.
5.2 Themataarten kunnen tot 15 dagen voor de bezorg/afhaaldatum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tot 14 dagen voor de afhaaldatum wordt 100% van de aanbetaling ingehouden.
5.3 Afspraken zijn bindend.
5.4. Annuleren door Cakes by Kee
Cakes by Kee behoudt zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Cakes by Kee haar best doen om een passende oplossing te bieden.

6. De taarten
Alle taarten zijn handgemaakt/maatwerk. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de taart enigszins afwijkt van het originele ontwerp. Dit geeft geen recht op restitutie of de verplichting van afname. Taart decoreren is handwerk en is hierdoor niet 100% symmetrisch.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Cakes by Kee is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (bijvoorbeeld als gevolg van een allergische reactie) en schade aan goederen.
7.2 U bent zelf verantwoordelijk voor de bestelling nadat deze aan u is overhandigd. Beschadiging tijdens eigen vervoer valt geheel onder uw eigen risico.
7.3 Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op de bestelling, nadat deze de winkel heeft verlaten.
7.4 Tevens bent u verantwoordelijk voor staat waarin de taart wordt bewaard.
7.5 Bij een opdrachtverstrekking bent u zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van allergieën.

8. Klachten
Bij ontevredenheid over de bestelling dient u dit direct bij het afhaalmoment kenbaar te maken, niet achteraf.

9. Privacy
Cakes by Kee respecteert de privacy van al haar klanten en gaat zorgvuldig om met uw gegevens. De gevraagde gegevens worden gebruikt om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?